Onsdag

 

 

På patrulje med hjemmeværnet

24 timer i døgnet har Hjemmeværnet slået sig ned foran Søminestationen i et telt. Fra kl. 8-16.00 i dagtimer-ne patruljerer Hjemmeværnet i farvandet ud for skydebanerne i Bredetved.

 

Her bliver holdt øje med, at lyst-fiskere og lystsejlere overholder sikkerheds-bestemmelserne. Sker det ikke, sætter Hjemmeværns-folkene turbo på motoren og sætter efter lovovertræderne. 

 

Klik på og læs børneavisen

 

 

Se billeder fra dagen

 

Læs dagens artikler:
01.07.2009 Medaljer og præmier

Højtråbende, er der vist ingen, der kender Jens Bo Laursen som. Jens er formand for DDS langdistanceudvalg, og det faldt i hans lod at råbe vinderne op under mandagens præmieoverrækkelse.

01.07.2009 En stor sko

Anni Sandgaard er en ivrig pistolskytte ganske som husbonden Nicolai fra Klejs Skytteforening. Her til Landsstævnet har Anni fået en ny pistol.

Landsstævnet kunne ikke gennemføres uden de mange frivillige hjælpere, der er engageret. Hjemmeværnet er blandt de frivillige, der får skytternes lejr til at spille.

01.07.2009 Stort og småt fra onsdagen

Erik Pedersen fra Roskilde Skytteforening blev kontaktet af nogle af de unge fra ungdomsudvalget, som en trælasthandel havde brændt lettere af.

01.07.2009 God humor i underholdende wipe out

Man måtte flere gange trække på smilebåndet under de unges faretruende konkurrence Wipe Out.

01.07.2009 Pas på springgymnastik på tæt hold

I alle deres farvestrålende gevandter gik og løb de rundt, og de kunne berette om nogle fantastiske dage med masser af aktivitet i Springmekka.

01.07.2009 Dagen før den store åbning på stævnestadion

Det store stævnestadion i Holbæk bycentrum summede af liv og glade onsdag aften. Stemningen var forventningsfuld, og der blev øvet både gymnastik, dans og sang på det store stadion med den opsigtsvækkende røde tribune.  

01.07.2009 Sejren er sød

DDS Fyn løb med sejren bl.a. ved at være de hurtigste på faldmål. Det var ved Amtsholdskonkurrencen onsdag over middag.