12-08-2012

Bisley: Drengene fører nu den interne konkurrence

 

Dag 4 startede med at lave skiver på bedste militærmaner. Gør det! Og ikke mere. Det lykkedes at få lavet skiverne meget hurtigt, og så var det tid til at komme til til cykelstien for at skyde 3 x 20 skud på 50 meter og 3 x 20 skud på100 yards.

   - Juniorerne var nervøse inden første skydning, men det gik faktisk fint. Og det var meget imponerende, at der efter pointoptællingen kun var 13 point mellem bedste og dårligste resultat - på 120 skud. Det har jeg aldrig været ude for før, fortæller holdleder Torben Klit Andersen og tilføjer, at uanset resultater er det vigtigste, at alle får en god oplevelse.

Der var dog ingen reelle topresultater. Camilla blev bedst på 50 meter og samlet bedst, mens Anders var bedst på 100 yards.

Umiddelbart efter skulle der skydes 1. runde af 2 x 60 liggende, og her var det ret tydeligt, at specielt pigerne var trætte.

Så drengene vendte stillingen i den indbyrdes konkurence, idet Jens med 582 point lavede en god serie. Og førte med 1 point.

 

Besøg hos Charles' mor
Så var det tid til omklædning, og efter en køretur til Charles' mors hus.

Der skulle tages fotos til Lapua, spilles kroket og endelig sluttes af med Fish & Chips samt engelske jordbær med is - et populært indslag hos unge såvel som voksne.

Køreturen hjem var uden Charles men med gps, og det gav igen lidt udfordringer.....

Således kom den ene bil efter ca. 25 minutters kørsel igen forbi Charles' mors hus! Det lykkedes dog at komme hjem i nogenlunde ordentlig tid til at være frisk til morgendagens skydning.

 
 

Endnu en dag med tidlig start, idet 2. del af dobbelt english match skulle skydes 8.30. Jens lavede igen 582 og lagde sig klart i spidsen, men Mikkel ville det anderledes og med afsluttende 99 og 100 point, så lavede han 587 point og sammenlagt 1165 mod Jens' 1164 point. Anders lavede også den bedste serie, så selv om pigerne også lavede deres bedste serie indtil videre, så kom de yderligere 8 point efter. Det bliver spændende at få de sidste resultater med i den interne kamp mellem piger og drenge.

Læs mere om Bisley

Se flere billeder fra Bisley
P.S. Billederne fra sightseeing turen til London vidner om en dejlig dag.

 
 

 

                                                       

Skrevet af Helle Veel 12-08-2012

Nyhedsbreve

Tilmeld dig Skytten NYT om skydning generelt

 Se alle Skytten NYT

  

Tilmeld dig nyhedsbrev om ADHD-projektet
 Se alle FOKUS Nyt

 

Landsskyttestævne

Sæt kryds ved uge 27 i 2015

Læs mere om stævnet
Følg med i informationer

Se programmet

DGI

Vingsted Skovvej 1, 7182 Bredsten
Tlf. 7940 4040 
www.dgi.dk

Redaktion: Steen Bille

DM indendørs

Vingsted marts 2015

Store Skydedag

Lørdag 6. juni i hele landet

Landsskyttestævne

Følg med i forberedelserne