18-08-2012

Landskamp 50m: Trio fra Ribe nyder weekenden

De tre klubkammerater - søskendeparret Line og Morten Petermann og Esben Egeskov Jakobsen - har set frem til weekenden med landskampen.

De træner sammen til daglig, hvor Line og Esben er dem, der bruger flest timer på Ribe Skyttekreds' baner. De to har været med til landskamp fem gange, mens 25-årige Morten kun har prøvet en enkelt gang som ungskytte tidligere.

   - Jeg havde ikke lige planlagt, at det skulle være i år, jeg kom med. Men det er hyggeligt, og Line og Esben har da også lagt pres på mig, fortæller Morten, der nærmest har været afholdsmand de seneste 14 dage for at være fit for landskamp.

 

   - Vi træner, hygger og provokerer hinanden i det daglige, og det gør, at vi skyder bedre. Vi er også gode til at trække hinanden op, siger Line på 22 år og tilføjer, at de tre udgør halvdelen af seniorholdet.

Selv om de tre inden længe skal arbejde og læse forskellige steder i landet - Esben i Odense, Line i Esbjerg og Morten i Vejle - er de ikke i tvivl om, at de selvfølgelig stiller op for Ribe Skyttekreds, uanset hvor de træner i det daglige.

   - Jeg skal træne i Særslev, og det bliver selvfølgelig fedt. Men de har ligesom nok gode skytter at plukke af, siger 24-årige Esben.

De er enige om, at landskampen er mere end skydning. Derfor savner de den udflugt, som tidligere var en del af samværet med svenskerne. Hvis det stod til de tre skytter, skulle svenskerne komme torsdag og tage hjem søndag, så der var tid til det hele.

Fredag blev der dog tid til et spil crocket, og her måtte danskerne lide den tort at se sig slået af svenskerne. Så der er en del at hævne i løbet af weekenden.

Se resultater og onlineskiver

Skrevet af Helle Veel 18-08-2012

Magasinet SKYTTEN

Tilmeld dig Skytten NYT
 Skytten NYT udkommer 2-4 gange pr. måned

Se alle Skytten NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet om ADHD
 


Se alle FOKUS Nyt

 

Bladet Skytten udkom sidste gang i juni 2013

Se alle bladudgivelser

DGI

Vingsted Skovvej 1 /  7100 Vejle
Tlf. 7940 4040 
www.dgi.dk

Redaktion: Helle Veel

DM 15m riffel og pistol

 

 

Store Skydedag

Bisley Cup 24. maj 2014

Faldmålsstævner

November 2013 - marts 2014