Modtag nyheder via RSS

Med vores RSS News Feed modtager du automatisk de seneste nyheder fra DGI skydning. Integrér det direkte på din startside hos Google eller kopier det ind i en NewsReader.Klik på det orange RSS ikon for at kopiere vores RSS News Feed til din RSS læser.
 

   RSS Feed for SKYTTEN

 

Hvad er RSS?
RSS er et programuafhængigt nyhedsformat som hjælper til med at holde dig orienteret omkring nyheder fra DGI skydning. RSS er et simpelt alternativ til at gå direkte ind på vores hjemmeside for at få informationerne. Rent teknisk, er RSS en simpel XML-applikation, som formidles af en nyhedsleverandør, og indeholder kun basis information, såsom en overskrift, en kort tekst og en URL relateret til den fulde nyhed. Enkeltheden gør det muligt at få et hurtigt overblik og en nem implementering til andre medietyper.

Hvad er specielt ved RSS?
Du vil modtage aktuel nyhedsinformation fra det website du har tilmeldt din RSS læser, så snart nyheden er udkommet. Det har lighed med en nyhedsmail bortset fra, at RSS er endnu hurtigere og mere direkte da det ikke involverer brug af e-mails.

Hvorfor RSS?

Er du en af dem som skal holde øje med store mængder information fra flere forskellige websites, kan du med fordel benytte dig af RSS. Men også hvis du bare vil holde dig orienteret omkring ændringer på et specifikt website, kan RSS holde dig orienteret uden at du behøver at besøge websitet. Med RSS får du direkte adgang til dine ynglingsemner uden omveje.

Magasinet SKYTTEN

Tilmeld dig Skytten NYT
 Skytten NYT udkommer 2-4 gange pr. måned

Se alle Skytten NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet om ADHD
 


Se alle FOKUS Nyt

 

Bladet Skytten udkom sidste gang i juni 2013

Se alle bladudgivelser

DGI

Vingsted Skovvej 1 /  7100 Vejle
Tlf. 7940 4040 
www.dgi.dk

Redaktion: Helle Veel

DM 15m riffel og pistol

 

 

Store Skydedag

Bisley Cup 24. maj 2014

Faldmålsstævner

November 2013 - marts 2014