Juniorskyttekursus 

Savner du udfordringer som juniorskytte? Så kommer den optimale udfordring her: Tag på juniorskyttekursus. Et kursus for dig, der er i alderen 15-17 år. Du kan deltage på kurset, hvad enten du er riffel- eller pistolskytte.

To retninger
På kurset kører vi to spor: Pistol og riffel. Hvert spor vil introducere dig til den stilling, der skydes i ungklassen. For pistol vil det sige enhåndsfatning på 25m og for riffel liggende, stående og knælende. Der er ingen forventning om, at du skal have kendskab til de nye skydestillinger, inden du kommer på kurset. Vi har hyret nogle af landets bedste skytter og trænere til at hjælpe dig på rette vej.

Venner og hjælper
Når du kommer hjem fra kurset, har du med garanti fået en masse venner i det meste af landet. Samtidig med alt det sjove vil du i løbet af kurset lære en masse ting, der gør dig i stand til at fungere som hjælpetræner hjemme i din forening.
Tilmelding
Du kan tilmelde dig via www.skydetid.dk.

Files/Filer/Ungdom/Junior_Til Printer.pdfSe indbydelsen

 


 

Forberedende Juniorskyttekursus

Du kan som juniorskytte hvert år komme på kursus i uge 42, hvor indholdet af kurset er målrettet BK-skytter, der enten lige er rykket op som juniorskytte, eller gør det ved sæson starten.

Du skal være imellem 13-15 år, og kurset udbydes på både riffel og pistol. Du skal have været medlem af en skytteforening i minimum 1 år, og du skal være interesseret i at møde andre juniorskytter fra hele landet samt lære en masse om skydning.

Der bliver på geværkurset undervist i junior skydestillingen på 15 meter bane.
Der bliver på pistolkurset undervist i stående med en- og tohåndsfatning på 15 meter bane.

Udover at du som juniorskytte får lært en masse skydeteknik, får du en uddannelse, der gør, at du er i stand til at fungere som hjælpetræner i din forening.

 

Kurset starter fredag og varer til mandag.

 

Tilmelding på www.skydetid.dk, eller via kursusindbydelse.

 

Se indbydelser her

 

 

 

 

Magasinet SKYTTEN

Tilmeld dig Skytten NYT
 Skytten NYT udkommer 2-4 gange pr. måned

Se alle Skytten NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet om ADHD
 


Se alle FOKUS Nyt

 

Bladet Skytten udkom sidste gang i juni 2013

Se alle bladudgivelser

DGI

Vingsted Skovvej 1 /  7100 Vejle
Tlf. 7940 4040 
www.dgi.dk

Redaktion: Helle Veel

DM 15m riffel og pistol

 

 

Store Skydedag

Bisley Cup 24. maj 2014

Faldmålsstævner

November 2013 - marts 2014