Til forsiden

Sidste frist søndag 26. juni!

Har du fortrudt at du ikke har fået tilmeldt dig en disciplin under Jubilæumsstævnet eller vil du flytte en skydetid, så du også får mulighed for ét af de mange andre tilbud, så kan det nås endnu: søndag 26. juni er sidste chance for tilmeldinger og ændringer på www.skydetid.dk.

Det er en forudsætning, at du allerede er tilmeldt stævnet som skytte - du kan altså ikke bliver efteranmeldt.

Eneste mulighed for at stille op uden tilmelding er den åbne Sommerbiatlon fredag 8. juli - se under fanebladet Program.

Erling Madsen 8. juni 2011

 

Ekstra skydetider i pistolterræn

 

Succes betyder flere skydetider - og du kan nå at tilmelde dig

 
- Vi inddrager reservetiderne og håber ikke teknikken bryder sammen!
Sådan siger Linda Hougaard, som bestyrer tilmeldingerne til Jubilæumsstævnet. Anledningen er, at pistolskytterne i den grad har taget Jubilæumsstævnet til sig og derfor måtte DDS melde udsolgt.
Men ved at inddrage reservebanerne til fin og standard bliver der flere skydetider. Det betyder eksempelvis, at der er kommet et ekstra skydehold på standardpistol torsdag 7. juli klokken 14.30.
Også i pistolterræn er der stor efterspørgsel:
- Vi har oprettet 4 ekstra skydehold, så der er 20 ekstra pladser - og kun nogle få er ledige, fortæller Jakob Nielsen fra DDS Aktivitetsafdeling.
På gevær er der kun få tider sidst på ugen til landsstævneprogrammet, og på 50, 200 og 300 meter er der en del ledige skydetider.
Så er du tilmeldt stævnet, kan du frem til og med 26. juni gå ind og bestille flere skydetider eller ændre på dem du har – men det gælder kun skytter, som er tilmeldt. Der er ikke mulighed for eftertilmelding.
Erling Madsen opdateret 7. juni 2011 
 

Kontaktpersoner


Erling Madsen

PR og kommunikation

Mobil: 40 59 57 00

Mail: em@skytten.dk

 


Mette L. Christiansen
Generelt

Telefon 76 65 67 03

Mail: mlc@skytten.dk

 

De Danske Skytteforeninger

DGI

Vingsted Skovvej 1, 7182 Bredsten
Tlf. 7940 4040 
www.dgi.dk

Redaktion: Steen Bille