Til forsiden

Festaften med knaster

Kommunikationen svigtede - og der var ikke taget højde for akut sult

 

Stævneleder Leif N. Bay ærgrer sig over en smutter, som gjorde, at flere deltagere fik en dårlig start på Festaftens anden afdeling lørdag under Jubilæumsstævnet:
- Der manglede kommunikation om, hvordan tingene hang sammen - og det var ærgerligt, at nogle forlod festen, siger han.
Første del på Vingsted Stadion skulle ifølge aftalen slutte med, at konferencieren havde uddybet de informationer DDS havde givet i Stævneavisen og på www.skytten.dk om, at det var en anderledes fest, hvor man kunne spise og prøve forskellige aktiviteter. Men han glemte at give informationerne.
DDS havde nemlig entreret med et eventbureau, som stod for Festaften på stadion og i hallerne på en måde, som var prøvet med succes andre steder.
Men når det er sagt, så var der helt klart 2 ting, der ikke var taget højde for: Deltagerne var skrupsultne og hovedparten ville have mad med det samme - og de ville sidde ned. Der var lavet et miks af borde til at sidde ved og borde til at stå ved:
- Vi ville godt prøve en anden form for fest end vi plejer. Vi havde regnet med, at nogle ville spise med det samme, mens andre ville prøve aktiviteterne. Derfor var der ikke siddepladser til alle, forklarer Leif Bay.
Det skal tilføjes, at der blev båret flere borde og stole ind, så også dét problem hurtigt blev løst.
Aktiviteterne, der spændte fra at slå søm i over minigolf til fjernstyrede biler, var også populære - især da maverne var blevet fyldt.
Erling Madsen 13. juli 2011
 
Stævnekoordinator Mette L. Christiansen og stævneleder Leif N. Bay - ærgrer sig over, at en aftale om information blev glemt.
 
 

Kontaktpersoner


Erling Madsen

PR og kommunikation

Mobil: 40 59 57 00

Mail: em@skytten.dk

 


Mette L. Christiansen
Generelt

Telefon 76 65 67 03

Mail: mlc@skytten.dk

 

De Danske Skytteforeninger

DGI

Vingsted Skovvej 1, 7182 Bredsten
Tlf. 7940 4040 
www.dgi.dk

Redaktion: Steen Bille