Til forsiden

10-07-2011

Jubilæumsfest: 900 oplevede DGI's verdenshold

Jubilæumsstævnet blev afsluttet med manér lørdag, hvor DGI's verdenshold på grund af regnen måtte give en reduceret opvisning. Det vil sige, at mange af deres springøvelser måtte udgå.

Bagefter fulgte en konkurrence, hvor nogle af tilskuerne skulle dyste mod hinanden som rødt og grønt hold. En lang række udfordringer fulgte, inden rødt hold kunne kåres som vinder til tilskuernes store begejstring.

 
 

Derefter flyttede festen inden for, hvor der ventede en buffet og en noget anderledes opstilling af bordene, end skytterne er vant til. Der var ikke siddepladser til alle, fordi ideen var, at de 900 festdeltgere skulle cirkulere. Det affødte kritik fra flere sider fra folk, der havde brug for at sidde ned.

   - Egon og jeg måtte stå og spise vores mad oven på et låg til en skraldespand. Det var lidt ærgerligt, for vi havde glædet os meget til festen. Heldigvis var der nogle, der hentede campingborde og stole på et tidspunkt, fortalte Margrethe R. Schrøder dagen derpå.

Andre havde glædet sig til at sidde sammen med deres landsdel, men det var ikke muligt og altså heller ikke tanken med opstillingen, som var udtænkt af et firma, der har specialiseret sig i at arrangere firmafester.

Da folk havde fået noget på tallerknerne, blev der spillet op af The Clazz, som var gennemgående band. Bandets musikere assisterede først Anna David og siden hen Peter AG, hvor især sidstnævnte fik dansegulvet til at koge. Her fik den modne del af publikum et fantastisk musikoplevelse med talrige minder fra ungdommens koncerter.

DDS siger farvel og tak for denne gang og håber, at mange af skytterne vil sætte kryds, så der bliver tale om et gensyn i Esbjerg til landsstævnet i 2013.

Se ugens stævneaviser

 

Flere billeder fra jubilæumsstævnet følger snarest - hold øje med hjemmesiden.

 
 
 
Skrevet af Helle Veel 10-07-2011

Kontaktpersoner


Erling Madsen

PR og kommunikation

Mobil: 40 59 57 00

Mail: em@skytten.dk

 


Mette L. Christiansen
Generelt

Telefon 76 65 67 03

Mail: mlc@skytten.dk

 

De Danske Skytteforeninger

DGI

Vingsted Skovvej 1, 7182 Bredsten
Tlf. 7940 4040 
www.dgi.dk

Redaktion: Steen Bille