Til forsiden

Modtag nyheder via RSS

Med vores RSS News Feed modtager du automatisk de seneste nyheder fra De Danske Skytteforeninger. Integrér det direkte på din startside hos Google eller kopier det ind i en NewsReader.Klik på det orange RSS ikon for at kopiere vores RSS News Feed til din RSS læser.
 

   RSS Feed

 

Hvad er RSS?
RSS er et programuafhængigt nyhedsformat som hjælper til med at holde dig orienteret omkring nyheder fra De Danske Skytteforeninger. RSS er et simpelt alternativ til at gå direkte ind på vores hjemmeside for at få informationerne. Rent teknisk, er RSS en simpel XML-applikation, som formidles af en nyhedsleverandør, og indeholder kun basis information, såsom en overskrift, en kort tekst og en URL relateret til den fulde nyhed. Enkeltheden gør det muligt at få et hurtigt overblik og en nem implementering til andre medietyper.

Hvad er specielt ved RSS?
Du vil modtage aktuel nyhedsinformation fra det website du har tilmeldt din RSS læser, så snart nyheden er udkommet. Det har lighed med en nyhedsmail bortset fra, at RSS er endnu hurtigere og mere direkte da det ikke involverer brug af e-mails.

Hvorfor RSS?

Er du en af dem som skal holde øje med store mængder information fra flere forskellige websites, kan du med fordel benytte dig af RSS. Men også hvis du bare vil holde dig orienteret omkring ændringer på et specifikt website, kan RSS holde dig orienteret uden at du behøver at besøge websitet. Med RSS får du direkte adgang til dine ynglingsemner uden omveje.

Kontaktpersoner


Erling Madsen

PR og kommunikation

Mobil: 40 59 57 00

Mail: em@skytten.dk

 


Mette L. Christiansen
Generelt

Telefon 76 65 67 03

Mail: mlc@skytten.dk

 

De Danske Skytteforeninger

DGI

Vingsted Skovvej 1, 7182 Bredsten
Tlf. 7940 4040 
www.dgi.dk

Redaktion: Steen Bille