Til forsiden

Camp Kult: en uge med masser af aktiviteter, indtryk og impulser

De 88 deltagere i ungdomslejren Camp Kult får en uge, hvor aktivíteter, indtryk og impulser står i kø.

Og de skal tidligt op ...

Læs ugens program

 

88 har meldt sig til Camp Kult

 

Ungdomslejren tegner derfor til at blive en succes

 
Camp Kult tegner til at blive en succes: 88 unge mellem 16 og 21 år har meldt sig:
- Vores mål var 88, fordi vi var 44 sidste sommer og så fordoblede vi. Så vi er godt tilfredse!
Sådan siger Rune Hasager Jørgensen, som er én af de unge bag Camp Kult.
Ungdomslejren bliver placeret på Engen bag Vingsted Stadion, så der er lidt afstand til de øvrige campister – med mulighed for at spille lidt højere musik.
Men det betyder ikke, at Camp Kult bliver isoleret fra resten af Jubilæumsstævnet: Dels vil deltagerne tage livlig del i alle aktiviteter, dels inviteres resten af de cirka 1.200 deltagere indenfor.
Eksempelvis står Camp Kult hver morgen klokken 7 for et morgenløb, hvor alle kan møde op og løbe med. Torsdag 7. juni er alle også velkomne om aftenen, hvor stand-up komikeren Torben Chris optræder efterfulgt af en band.
Camp Kults overordnede tema er »idéudvikling og kommunikation«, hvor der bliver arbejdet med at finde ideer til, hvordan DDS og foreningerne kan udvikle sig – og en vægtig og vigtig del af det er at kunne kommunikere ideerne videre.

Erling Madsen 23. maj 2011

 

Rune Hasager Jørgensen om de 88 tilmeldte: - Vi er godt tilfredse!

Camp Kult: Del Mulighederne – Vær Fremtiden

 

61 siger de vil være med til at forme fremtiden for DDS, hvor ungdomslejren er en del af en pakke, som skal fastholde og tiltrække unge i foreningerne

 
- Det er jo et Landsskyttestævne, så der bliver rig mulighed for at skyde. Vi bestræber os på at lave arrangementerne, så de ikke ligger sammen med skydningen, så man kan komme til at skyde uden at gå glip af det sociale i lejren.
 
Sådan siger Rune Hasager Jørgensen, som er én af de ansvarlige for Camp Kult – og det gør han fordi www.skytten.dk har fået spørgsmål om ungdomslejren Camp Kult bare er tant og fjas.
 
Det sociale betyder stadig meget, men det er vigtigt at deltagerne også får tid til at skyde og til at deltage i de øvrige tilbud i Jubilæumsstævnet.
 
Og udover at Camp Kult er en del af fejringen af de 150 år, så ser Rune Hasager Jørgensen det også mere langsigtet som en ting, der kan være med til at videreføre historien:
 
- Når vi bruger overskriften »Del Mulighederne – Vær Fremtiden« er det en »pakke«: Vi vil udvikle kompetence, både inden for skydning og personligt. Vi ser det som en del af et fremtidsprojekt for DDS. Det er en stor mundfuld, men hvis vi gør det i små skridt, så vil det lykkes, siger han.
 
Han hæfter sig ved udviklingen, der giver unge masser af tilbud at vælge mellem, og hvor vi ser forældre gerne kører børnene mange kilometer, hvis der er et spændende tilbud:
 
- Hvis vi skal fastholde og tiltrække unge, så skal vi også lægge vægt på andre ting end skydning. For unge i dag er der mange ting, der tæller og de har vanvittig mange tilbud.
 
Camp Kult skal give ideer til at skabe nye tilbud i foreningerne, og ved at deltagerne får et socialt netværk, har de hele tiden andre at trække på.
 
Rune Hasager Jørgensen håber der vil kunne udvikles modeller, som eksempelvis kan tilbydes foreningerne, så de kan fastholde juniorskytterne.
 
Camp Kult er for skytter mellem 16 og 21 år – og håbet var at få 90 deltagere. Hvis løfterne fra Camp Kults Facebookgruppe holder, så det rigtig godt ud allerede nu: foreløbig siger 61 at de vil deltage, mens 46 overvejer.
 
 
Erling Madsen 14. februar 2011

Kontaktpersoner


Erling Madsen

PR og kommunikation

Mobil: 40 59 57 00

Mail: em@skytten.dk

 


Mette L. Christiansen
Generelt

Telefon 76 65 67 03

Mail: mlc@skytten.dk

 

De Danske Skytteforeninger

DGI

Vingsted Skovvej 1, 7182 Bredsten
Tlf. 7940 4040 
www.dgi.dk

Redaktion: Steen Bille